2020-09-04 09:25:29

Obavijest

 

Poštovani roditelji, dragi učenici i učenice,  

Nadamo se da ste se odmorili tijekom ljetnih praznika i da se kao i mi veselite početku nove školske godine. U nastavku teksta pripremili smo najvažnije upute za učenike i roditelje, a sve detaljnije upute učenici će dobiti prvog dana nastave. Molimo da detaljno pročitate upute.  

Od tri modela nastave koje je predložilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja, SŠ BRAČ Supetar odabrala je model A odgojno-obrazovnog rada i nastave u ustanovi. 

U ponedjeljak, 7. rujna 2020. godine počinje nastava. Prvi je sat u svim razredima Sat razrednika, a učenici su dužni biti ispred škole u 7:45 gdje će ih dočekati njihovi razrednici koji će im dati sve potrebne dodatne informacije.  

Prvi nastavni dan učenici će imati dva nastavna sata (SRZ) na kojima će sa razrednicima proći detaljno sve potrebene upute i pravilnike s obzirom na nove uvijete.

Mole se učenici da obvezno izmjere temperaturu kod kuće i ponesu maske za lice.

Sve opće mjere protiv Covid-19 su za vožnju javnim prijevozom i dalje su na snazi (u prilogu). Učenici putnici moraju nositi maske, koristiti dezinfekcijska sredstva, ne sjedati na prvi red sjedala iza vozača i voditi računa o distanci. Ako je moguće da učenici uvijek sjede na istim mjestima. Vozni red nalazi se također u prilogu.  

Ako dođe do promjene epidemiološke situacije, Škola se priprema i za treći model nastave (nastava na daljinu). 

Veselimo se povratku u školske klupe.   

Djelatnici Srednje škole BRAČ 

 

Obavijest za roditelje pogledajte pod Opširnije.

U prilogu se nalaze dokumenti sa detaljnim uputama pod Opširnije.

Obavijest za roditelje!

 

Prije polaska u školu, roditelji moraju osigurati da učenik izmjeri tjelesnu temperaturu. 

Roditeljima nije dozvoljen ulazak u školsku zgradu, a za potvrde i sve što je potrebno, roditelji se moraju najaviti telefonski i sačekati na ulazu u školsku zgradu. 

Roditelji komuniciraju s nastavnicima telefonom ili elektronskim oblikom (ured@ss-brac-supetar.skole.hr  ili   tajnistvo@ss-brac-supetar.skole.hr)  

Roditeljski sastanci održavaju se online, iznimno svi prvi razredi i treći razred gimnazije na otvorenom prostoru.  

Individualne informacije održavaju se online. 

Raspored održavanja individualnih informacija bit će objavljen do 1. listopada 2020. 

Roditelj može ući u školsku zgradu kada je obaviješten da je dijete bolesno, ima povišenu temperaturu i sl. i tada je obvezan doći po učenika da ga odveze kući. 

Ako je učenik bolestan i pokazuje simptome COVIDA- 19 roditelj je o tome dužan obavijestiti školu. 

Na poveznici imate detaljne preporuke MZO.

Srednja škola "Brač" Supetar