2020-10-15 11:15:00

Smotra@ - Klikni s faksom!

 

"25. Smotra Sveučilišta u Zagrebu ove godine zbog epidemiološke situacije od 19. do 21. studenoga 2020. održati u virtualnom okruženju pod nazivom Smotr@ i pod motom Klikni s faksom! Iz tog će razloga biti otvorena podstranica „Smotr@” unutar postojeće mrežne stranice http://smotra.unizg.hr/ koja će služiti kao središnje mjesto za informiranje maturanata, potencijalnih budućih studenata Sveučilišta u Zagrebu.

Fakulteti i akademije Sveučilišta u Zagrebu predstavit će se u virtualnom okruženju, a otvorenje Smotre, njezino zatvaranje i dio programa predstavljanja prenosit će se uživo putem sveučilišnoga YouTube kanala (raspored predstavljanja bit ée objavljen na mrežnim stranicama Smotre) kako bi se učenici upoznali s aktivnostima sastavnica Sveučilišta o kojima nema informacija u brošurama, na mrežnim stranicama ili društvenim mrežama. Pozivamo Vas, cla ako ste u mogućnosti, organizirate zajedničko praéenje ovili predstavljanja na Vašim ustanovama.

Cilj Smotre jest pružanje cjelovitih informacija o studijskim programima, uvjetima studiranja, nastavku karijere i snalaženju na tržištu rada, a namijenjena je prije svega učenicima završnih razreda srednjih škola."


Srednja škola "Brač" Supetar