« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Virtualne učionice
razred | poveznica na virtualnu učionicu |
1.abg | učionica 1.abg |
2.abg | učionica 2.abg |
3.abg | učionica 3.abg |
1.c | učionica 1.c |
2.c | učionica 2.c |
3.c | učionica 3.c |
4.c | učionica 4.c |
1.h | učionica 1.h |
2.h | učionica 2.h |
3.h | učionica 3.h |
4.h | učionica 4.h |
EMA - Education Management Application, aplikacija za organizaciju i praćenje edukacije
CARNetov sustav za online učenje
O raznolikosti iskustava koje stječu učenici kuharstva naše škole govori još jedan posjet profesionalnoj kuhinji gdje su učenici stekli ne samo nova znanja, već i vrijedna poznanstva.
U organizaciji Visoke škole Aspira u Splitu, 5. ožujka 2024. godine održan je masterclass na temu jeftine ribe u modernoj gastronomiji pod kuharskom palicom chefa Davida Skoke, poznatog hrvatskog kuhara koji je svoju ljubav i strast prenio na brojne gledatelje svojih televizijskih emisija od kojih je najpoznatija „Stari gušti nova kužina“.
Osim znanja i kuharskih vještina, profesionalni kuhar je učenicima prenio vlastito svjedočanstvo rada u kuhinjama, izazovima i problemima koji ovaj posao donosi, ali i mnoga iskustva u radu s najpoznatijim svjetskim kuharima kao što su Gordon Ramsay, Anthony Bourdain, Adam Richman, Henry Cole i mnogi drugi.
Učenici Bepo Kuščević, Pero Martinović i Karlo Matulić sudjelovali su u masterclassu Davida Skoke uz pratnju svog strukovnog učitelja kuharstva Zvonimira Ljaljića te su pripremali sljedeća jela: savitke od raža s palentom, confit od skuše na pireu od patlidžana i salatu od plavog raka s pinjolima.
Zvonimir Ljaljić