preskoči na sadržaj

Srednja škola "Brač" Supetar

Login

Kalendar
« Srpanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Učenje na daljinu

 

Virtualne učionice

razred poveznica na virtualnu učionicu
1.abg učionica 1.abg
2.abg učionica 2.abg
3.abdg učionica 3.abdg
1.c učionica 1.c
2.c učionica 2.c
3.c učionica 3.c
4.c učionica 4.c
1.h učionica 1.h
2.h učionica 2.h
3.h učionica 3.h
4.h učionica 4.h

 

Virtualna zbornica

Virtualna knjižnica

Virtualna nastava?
Što više volite, nastavu u školi ili nastavu na daljinu?



Za maturante

S ribom mogu sve

Mjere zaštite

SAMOTESTIRANJE NA KORONAVIRUS

Ministarstvo zdravstva

Brojač posjeta
Ispis statistike od 9. 1. 2012.

Ukupno: 1341634
Ovaj mjesec: 53
Danas: 53
e-Dnevnik

 

više

više

Office 365

ICT Županija

Više

e-Škole, CARNet

više

Priloženi dokumenti:
E-SKOLE 01-12.pdf

CI - SDŽ

DUMP - FESB

e-Lektire

Državna matura

više

E – savjetovalište

Nastavni plan

Nastavni plan obrazovnog programa kuhar JMO:

                                               A)    OPĆEOBRAZOVNI DIO (35 tjedana)

 

Naziv predmeta

Broj sati

Ukupno

1. razred

2.razred

3. razred

Tjedno

Godišnje

Tjedno

Godišnje

Tjedno

Godišnje

Hrvatski jezik

3

105

3

105

3

96

306

Engleski jezik

2

70

2

70

2

64

204

Povijest

2

70

 

 

 

 

70

Vjeronauk/

etika

1

35

1

35

1

32

102

TZK

1

35

1

35

1

32

102

Politika i gospodarstvo

 

 

2

70

 

 

70

UKUPNO

9

315

9

315

7

224

854

 

 

                                   B) STRUČNO TEORIJSKI DIO S IZBORNOM NASTAVOM

 

Naziv predmeta

Broj sati

UKUPNO

1. razred

2. razred

3.razred

Tjedno

Godišnje

Tjedno

Godišnje

Tjedno

Godišnje

Matematika u struci

2

70

1

35

1

32

137

Tehnologija zanimanja

(239 sati)

-Osnovi higijene

 

-Kemija

 

-Poznavanje robe i prehrana

 

-Biologija i ekologija

 

 

1/2

 

 

15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15

1/2

15

 

 

 

 

15

 

1

 

40

 

2

 

70

 

2

 

64

 

174

 

 

 

1

35

 

 

35

Enologija s gastronomijom

 

 

1

35

 

 

35

Kulturno povijesna baština

 

 

 

 

1

32

32

Vođenje i organizacija kuhinje

 

 

 

 

1

32

32

Marketing u turizmu

 

 

 

 

2

64

64

Francuski jezik

 

1

35

1

35

1

32

102

Izborna nastava

-TZK

1

35

1

35

 

1

 

 

32

 

 

102

 

UKUPNO

6

210

7

245

10,5

336

791

C) PRAKTIČNI DIO (35 tjedana u školi, 40 tjedana u ugostiteljskom objektu)

 

Nastavni predmet

1.razred

2.razred

3.razred

Ukupni broj sati

godišnje

godišnje

godišnje

 

PRAKTIČNA NASTAVA I VJEŽBE U ŠKOLI:

-Kuharstvo s vježbama

 

-Bonton

 

-Ugostiteljsko posluživanje

 

-Osnove računalstva

 

 

 

 

220

 

 

 

 

240

 

 

 

 

160

 

 

 

 

620

35

 

 

35

 

35

 

35

 

 

70

 

70

 

 

 

70

UKUPNO

360

275

160

795

PRAKTIČNA NASTAVA U UGOSTITELJSKOM OBJEKTU:

(Nastavna godina 40 tjedana)

 

 

 

 

540

 

 

 

 

625

 

 

 

 

640

 

 

 

 

1805

UKUPNO

 

900

900

800

2600

preskoči na navigaciju