preskoči na sadržaj

Srednja škola "Brač" Supetar

Login

Kalendar
« Srpanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Učenje na daljinu

 

Virtualne učionice

razred poveznica na virtualnu učionicu
1.abg učionica 1.abg
2.abg učionica 2.abg
3.abdg učionica 3.abdg
1.c učionica 1.c
2.c učionica 2.c
3.c učionica 3.c
4.c učionica 4.c
1.h učionica 1.h
2.h učionica 2.h
3.h učionica 3.h
4.h učionica 4.h

 

Virtualna zbornica

Virtualna knjižnica

Virtualna nastava?
Što više volite, nastavu u školi ili nastavu na daljinu?Za maturante

S ribom mogu sve

Mjere zaštite

SAMOTESTIRANJE NA KORONAVIRUS

Ministarstvo zdravstva

Brojač posjeta
Ispis statistike od 9. 1. 2012.

Ukupno: 1341634
Ovaj mjesec: 53
Danas: 53
e-Dnevnik

 

više

više

Office 365

ICT Županija

Više

e-Škole, CARNet

više

Priloženi dokumenti:
E-SKOLE 01-12.pdf

CI - SDŽ

DUMP - FESB

e-Lektire

Državna matura

više

E – savjetovalište

 
Naknadni upis
Sandra Radulovski / datum: 4. 9. 2020. 11:49

 

"Sukladno točki XX. Odluke o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021., učenici koji nisu ostvarili pravo upisa u ljetnome ili jesenskome upisnom roku ili oni koji se nisu u ljetnom i jesenskom roku prijavljivali za upis, mogu se prijaviti za upis u naknadnome roku u srednju školu u program obrazovanja u kojem je nakon jesenskoga upisnog roka ostalo slobodnih mjesta (objava slobodnih mjesta bit će dostupna od 3. rujna tijekom dana na www.upisi.hr ). 

Učenici moraju ispunjavati sve uvjete propisane Pravilnikom o elementima i kriterijima te natječajem škole. U školama u kojima je to uvjet za upis, moraju zadovoljiti i na ispitu sposobnosti i darovitosti. Škola za te učenike organizira provjeru na dan dostave dokumentacije. Učenici se u naknadnome roku prijavljuju i upisuju u srednjoj školi u razdoblju od 4. do 21. rujna 2020. godine. Potrebno je osobno ili elektronički srednjoj školi dostaviti pisani zahtjev učenika za upis u školu te svu potrebnu dokumentaciju, tada se ispisuje upisnica, roditelj/skrbnik i učenik je potpisuju i potom se ispunjavanje i toga uvjeta označuje u sustavu i učenik je upisan u srednju školu. Postupak upisa na naknadnom roku moguće je napraviti osobno u školi ili elektronički putem, ovisno o dogovoru učenika sa srednjom školu u koju je podnio pisani zahtjev za upis.

Kandidati koji osnovnoškolsko obrazovanje završavaju izvan obrazovnoga sustava RH, kandidati koji žele nastaviti srednjoškolsko obrazovanje te kandidati koji su osnovnoškolsko obrazovanje završili u institucijama za obrazovanje odraslih, a nisu ispunili registracijski obrazac na ljetnom ili jesenskom roku trebaju se prije dolaska u školu javiti Središnjem prijavnom uredu Agencije za znanost i visoko obrazovanje na e-mail srednja@azvo.hr ili na broj telefona 01/6274-849. 

Učenici koji prijavljuju paralelne glazbene programe, a glazbena škola ih nije aktivirala u sustavu (ako su aktivirani na ljetnom ili jesenskom roku nije potrebno ponovo), navedena škola ih treba prvo aktivirati i zatim se može izvršiti naknadna prijava."

Slobodna mjesta


[OPŠIRNIJE]Jesenski upisni rok
Sandra Radulovski / datum: 4. 8. 2020. 16:55

 

"Sukladno točki XI. Odluke o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. jesenski upisni rok započinje 21. kolovoza u 12:00 sati, kada počinje prijava obrazovnih programa. 
Prijava programa koji zahtijevaju dodatne provjere završit će 24. kolovoza, a dodatne provjere i unos rezultata dodatnih provjera održat će se 25. kolovoza.
Odabir obrazovnih programa zaključat će se 28. kolovoza 2020. godine kada će se započeti s ispisom prijavnica. 
Konačne ljestvice poretka objavit će se 1. rujna 2020. godine, a dostava upisnica u srednje škole je 2. rujna 2020. godine."

Zaprimanje dokumenata u Srednjoj školi Brač u Supetru bit će

2. rujna 2020. godine od 9 do 14 sati 

ili na adresu elektroničke pošte 

admin@ss-brac-supetar.skole.hr

(ispunjeni, potpisani i skenirani dokumenti).

Upisnicu elektroničkim putem može poslati samo roditelj/skrbnik, a u e-poruci dužan je dostaviti i svoj osobni kontakt (broj telefona, broj mobitela) kako bi ga škola mogla kontaktirati.

Upisno povjerenstvo Srednje škole Brač


[OPŠIRNIJE]Okvirni broj slobodnih mjesta za jesenski rok
Sandra Radulovski / datum: 4. 8. 2020. 16:23


"Sukladno Odluci o upisima u srednju školu za 2020./2021. godinu, okvirni broj slobodnih mjesta za jesenski upisni rok se nalazi se ovdje."

Slobodna mjesta u našoj školi su:

 • Automehaničar JMO - 4
 • Konobar JMO - 6
 • Hotelijersko-turistički tehničar - 12
 • Opća gimnazija - 9

Upisno povjerenstvo Srednje škole Brač


[OPŠIRNIJE]Početak prijava obrazovnih programa u ljetnome roku
Sandra Radulovski / datum: 1. 6. 2020. 11:23

 

"Kao što je propisano Odlukom o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021., dana 01. lipnja 2020. godine započinju prijave obrazovnih programa u sustavu NISpuSŠ. 
Obrazovne programe će se moći prijaviti do 08. srpnja 2020. uz iznimku onih obrazovnih programa koji zahtijevaju dodatne provjere, a koji će se moći prijavljivati do 12. srpnja 2020. Konačne ljestvice poretka za sve programe, pa i one s ranijim rokom prijave, bit će generirane 25. srpnja 2019. godine. Svi kandidati koji žele prijaviti obrazovne programe i upisati se u ljetnome roku, moraju ih prijaviti u gore navedenim rokovima te poštovati i ostale rokove navedene u publikaciji. 

Cijeli postupak prijava detaljno je opisan u publikaciji "Prijave i upisi kandidata u srednje škole za školsku godinu 2020./2021. Idemo u srednju!" te upućujemo sve kandidate da dobro prouče sam postupak. 

Naglašavamo svim kandidatima da listu prioriteta treba pažljivo pripremiti tako da se na vrh liste postavi obrazovni program koji se najviše želi upisati, a zatim i ostali, željenim redoslijedom. Sukladno tome, kandidat će se optimalno rasporediti na obrazovni program koji mu je najviši na listi prioriteta, a za koji se, prema ostvarenim bodovima, nalazi u sklopu upisne kvote."

Odluka o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021.

Pravilnik o elemetima i kriterijima za izbor kandidata za upis u I. razred srednje škole. 

Obrazovne programe koje naša škola provodi kao i sam natječaj pogledajte u prethodnoj obavijesti i prilogu obavijesti.

Zaprimanje dokumenata u Srednjoj školi Brač u Supetru bit će

27., 28., 29., 30. i 31. srpnja 2020. godine od 9 do 12 sati

ili na adresu elektroničke pošte

admin@ss-brac-supetar.skole.hr

(ispunjeni, potpisani i skenirani dokumenti).

Upisnicu elektroničkim putem može poslati samo roditelj/skrbnik, a u e-poruci dužan je dostaviti i svoj osobni kontakt (broj telefona, broj mobitela) kako bi ga škola mogla kontaktirati.

Dokumenti koje je potrebno donijeti na upis ili poslati na adresu elektroničke pošte (potpisano) navedeni su u natječaju (prilog pod Opširnije),

a to su:

Opća gimnazija

 • upisnica

Hotelijersko-turistički tehničar

 • upisnica
 • potvrda nadležnog školskog liječnika

Automehaničar

 • upisnica
 • liječnička svjedodžba medicine rada (osim za učenike s teškoćama u razvoju)
 • ugovor o naukovanju

Kuhar

 • upisnica
 • liječnička svjedodžba medicine rada (osim za učenike s teškoćama u razvoju)
 • ugovor o naukovanju

Frizer

 • upisnica
 • liječnička svjedodžba medicine rada (osim za učenike s teškoćama u razvoju)
 • ugovor o naukovanju

Detaljnije pogledajte u publikacijama:

redovni učenici  i učenici s teškoćama u razvoju.

 

Mjesto za naukovanje pogledajte na portalu eNaukovanje.

Hvala.

Upisno povjerenstvo Srednje škole BRAČ


[OPŠIRNIJE]RSS


 
 
Drage učenice i učenici osnovnih škola!
 
S obzirom da smo se našli u izazovnim vremenima i ne možemo ostvariti kontakt uživo, ovim virtualnim putem želimo vam pobliže približiti ponudu i rad naše škole.
Cilj ovog anketnog upitnika je ispitati vaše profesionalne interese, odnosno preferencije u odabiru vašeg budućeg zvanja i srednje škole. 
 Anketa je anonimna što znači da se ne potpisujete i da nitko neće provjeravati vaše odgovore. Sve što ćete reći strogo je povjerljivo i koristit će se isključivo kao skupina podataka za statističku obradu. Budući da tvrdnje u anketi odražavaju vaša mišljenja i da nema točnih i netočnih odgovora, molimo vas da odgovarate iskreno.
 
Anketa se nalazi na poveznici.
 
Također, molim vas da pogledate i brošuru u kojoj kratko predstavljamo našu školu. Nalazi se u priloženim dokumentima ove objave.

Hvala na vam na suradnji. 
 
preskoči na navigaciju