preskoči na sadržaj

Srednja škola "Brač" Supetar

Login

Kalendar
« Studeni 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Učenje na daljinu

 

Virtualne učionice

razred poveznica na virtualnu učionicu
1.abg učionica 1.abg
2.abg učionica 2.abg
3.abg učionica 3.abg
1.c učionica 1.c
2.c učionica 2.c
3.c učionica 3.c
4.c učionica 4.c
1.h učionica 1.h
2.h učionica 2.h
3.h učionica 3.h
4.h učionica 4.h
Virtualna nastava?
Što više volite, nastavu u školi ili nastavu na daljinu?



Za maturante

S ribom mogu sve

Mjere zaštite

SAMOTESTIRANJE NA KORONAVIRUS

Ministarstvo zdravstva

Brojač posjeta
Ispis statistike od 9. 1. 2012.

Ukupno: 1514120
Ovaj mjesec: 3862
Danas: 91
e-Dnevnik

 

više

više

Office 365

ICT Županija

Više

e-Škole, CARNet

više

Priloženi dokumenti:
E-SKOLE 01-12.pdf

CI - SDŽ

DUMP - FESB

e-Lektire

Državna matura

više

E – savjetovalište

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
BISER MORA 2024.
Autor: Sandra Radulovski, 28. 3. 2024.

 


Učenici su ovaj tjedan, u srijedu i četvrtak, 20. i 21. ožujka 2024. predstavili učeničku zadrugu Lumbrela sa svojim proizvodima: šalšu Ka' noninu s mentorom Zvonimirom Ljaljićem i kozmetičke proizvode Belece sa svojom mentoricom Ljubicom Drpić na međunarodnom kulinarskom natjecanju Biser mora u Supetru. Festival Biser mora projekat je ŠKMER-a, osmišljen kao kuharsko natjecanje profesionalnih kuhara, slastičara, pizza-majstora i turističko-ugostiteljskih škola (srednjih i viših).  

Osim natjecanja manifestacija uključuje masterclassove, cooking showove, gastroizložbe, enološke radionice te prezentacije domaće i strane kuhinje. Na kuharskom natjecanju sudjelovali su učenici Karlo Matulić i Pero Martinović sa svojim mentorom Zvonimirom Ljaljićem. Osvojili su drugo mjesto sa sljedećim menijem: tartarom od cikle s pjenicom od tikvica, jastučićima punjenima s ribom na kremi od crvenog luka i prženim porilukom te tortom od sira i suhih smokava. 

 

 

 

 





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju