« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Virtualne učionice
razred | poveznica na virtualnu učionicu |
1.abg | učionica 1.abg |
2.abg | učionica 2.abg |
3.abg | učionica 3.abg |
1.c | učionica 1.c |
2.c | učionica 2.c |
3.c | učionica 3.c |
4.c | učionica 4.c |
1.h | učionica 1.h |
2.h | učionica 2.h |
3.h | učionica 3.h |
4.h | učionica 4.h |
EMA - Education Management Application, aplikacija za organizaciju i praćenje edukacije
CARNetov sustav za online učenje
S RIBOM MOGU SVE – Kuharska radionica za učenike srednje škole
Četvrtak, 1. travnja 2021. u 10:30 u kabinetu kuharstva
Srednje škole Brač u Supetru
“S ribom mogu sve” naziv je partnerskog projekta između dviju škola, OŠ Vladimira Nazora iz Postira i Srednje škole Brač iz Supetra.
Cilj projekta je poticanje konzumacije ribljih proizvoda kod djece i mladih, kroz edukaciju o nutricionističkim vrijednostima ribe i ribljih proizvoda, praktične kuharske radionice za učenike Srednje škole, te kuharske radionice za učenike Osnovne škole, likovne radionice, radionice pletenja mreža i niz drugih atraktivnih aktivnosti.
Kuharske radionice najboljih majstora kuharstva bit će organizirane za profesionalne ugostitelje ali i za širu javnost koja će na otvorenim predavanjima, moći naučiti tradicionalne i nove recepte u pripremanju ribe.
Predviđeno je sudjelovanje na ljetnim i kulinarskim manifestacijama u Supetru i Postirima kako bi se promovirala riba i omogućila degustacija. Nismo zaboravili niti turiste, za koje pripremao jednostavne recepte na četiri strana jezika.
Projektom se promovira ribarstvo, kuharska i ugostiteljska struka te zagovara nastavak srednjoškolskog obrazovanja na rodnom otoku.