« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Virtualne učionice
razred | poveznica na virtualnu učionicu |
1.abg | učionica 1.abg |
2.abg | učionica 2.abg |
3.abg | učionica 3.abg |
1.c | učionica 1.c |
2.c | učionica 2.c |
3.c | učionica 3.c |
4.c | učionica 4.c |
1.h | učionica 1.h |
2.h | učionica 2.h |
3.h | učionica 3.h |
4.h | učionica 4.h |
EMA - Education Management Application, aplikacija za organizaciju i praćenje edukacije
CARNetov sustav za online učenje
Sredinom ožujka započeo je drugi dio projekta „S ribom mogu sve". Cilj projekta je uvođenje ribljih obroka u prehranu učenika osnovne škole, a provodit će se kontinuirano cijelu godinu. Učenici kuhari Srednje škole Brač sa svojim mentorom Zvonimirom Ljaljićem pripremat će raznolike ukusne marende od ribe učenicima OŠ Vladimira Nazora u Postirima. Na meniju će se tako naći pašteta od tune, oslić „na bakalar", riblji burgeri, tjestenina s tunom i razni drugi riblji specijaliteti koje će učenici imati priliku kušati i uživati u njima.
Ovo je jedinstveni projekt jer povezuje rad dviju odgojno-obrazovnih ustanova promovirajući tako ugostiteljsku struku i potiče nastavak srednjoškolskog obrazovanja na otoku Braču. Projekt će biti predstavljen na međunarodnom kulinarskom festivalu „Biser mora".
majstor kuhar Zvonimir Ljaljić