« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Virtualne učionice
razred | poveznica na virtualnu učionicu |
1.abg | učionica 1.abg |
2.abg | učionica 2.abg |
3.abg | učionica 3.abg |
1.c | učionica 1.c |
2.c | učionica 2.c |
3.c | učionica 3.c |
4.c | učionica 4.c |
1.h | učionica 1.h |
2.h | učionica 2.h |
3.h | učionica 3.h |
4.h | učionica 4.h |
EMA - Education Management Application, aplikacija za organizaciju i praćenje edukacije
CARNetov sustav za online učenje
Već tradicionalno na međunarodnom kulinarskom festivalu „Biser mora“ u Supetru od 7. do 10. travnja 2016. godine okupilo se mnoštvo kuhara i svih onih koji bi to htjeli postati.
To je bila i prilika da učenici naše škole pokažu svoje znanje i vještine. Tema ovogodišnjeg školskog natjecanja bila je „Nacionalna kuhinja“. Predstavili smo se s predjelom od srdela, minivitalcem na kremi od koromača kao glavnim jelom i bračkom tortom za desert.
Školu su predstavljali učenici Jelena Prugo (3. b), Tomislav Martinić (3. b) i Raul Dragičević (2. b), pod vodstvom njihova mentora Zvonimira Ljaljića.