« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Virtualne učionice
razred | poveznica na virtualnu učionicu |
1.abg | učionica 1.abg |
2.abg | učionica 2.abg |
3.abg | učionica 3.abg |
1.c | učionica 1.c |
2.c | učionica 2.c |
3.c | učionica 3.c |
4.c | učionica 4.c |
1.h | učionica 1.h |
2.h | učionica 2.h |
3.h | učionica 3.h |
4.h | učionica 4.h |
EMA - Education Management Application, aplikacija za organizaciju i praćenje edukacije
CARNetov sustav za online učenje
Već tradicionalno naše malo misto ugošćuje poznati međunarodni festival gastronomije "Biser mora". Kuhari, mali i veliki, poznati i nepoznati, sa svih strana Europe, pa i šire, okupili su se od 6. do 9. travnja 2017. godine već 12. put u Supetru.
Srednja škola Brač predstavila se u kategoriji srednjih škola s timom kojeg su činili učenici iz obrazovnog programa za zanimanje kuhar Raul Dragičević, Petar Omerović i Matej Androšević s mentorom Zvonimirom Ljaljićem. "Skuhali" su srebrnu medalju u jakoj konkurenciji od dvadesetak srednjih škola. Mentor i voditelj tima Zvonimir Ljaljić pojašnjava genezu prezentiranih kulinarskih inovacija na sljedeći način: "Inspiraciju za pripremljena jela dao nam je naš otok sa svim svojim bogatstvima i posebnostima. Predjelo smo potražili uz obalu mora i u samom moru. Bio je to rižot od ogrca i priljepaka s punjenim srdelama. Glavno jelo pristiglo je s brdskih pašnjaka našeg otoka bogatih eteričnim biljkama, tako da smo kreirali modernu varijantu vitalca sa sezonskim povrćem i kremom od koromača. Desert smo načinili od naše poznate ovčje škute: pečena škuta na tri načina, sa suhim smokvama, višnjama i bademima."
Kreativnost i originalnost, a ujedno utemeljenost na kulinarskoj tradiciji našeg podneblja, otoka Brača, prepoznata je i nagrađena na ponos naše škole, grada i cijelog otoka Brača.