« Prosinac 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Virtualne učionice
razred | poveznica na virtualnu učionicu |
1.abg | učionica 1.abg |
2.abg | učionica 2.abg |
3.abg | učionica 3.abg |
1.c | učionica 1.c |
2.c | učionica 2.c |
3.c | učionica 3.c |
4.c | učionica 4.c |
1.h | učionica 1.h |
2.h | učionica 2.h |
3.h | učionica 3.h |
4.h | učionica 4.h |
EMA - Education Management Application, aplikacija za organizaciju i praćenje edukacije
CARNetov sustav za online učenje
Nastavni plan obrazovnog programa kuhar JMO:
A) OPĆEOBRAZOVNI DIO (35 tjedana)
|
|||||||
Naziv predmeta |
Broj sati |
Ukupno |
|||||
1. razred |
2.razred |
3. razred |
|||||
Tjedno |
Godišnje |
Tjedno |
Godišnje |
Tjedno |
Godišnje |
||
Hrvatski jezik |
3 |
105 |
3 |
105 |
3 |
96 |
306 |
Engleski jezik |
2 |
70 |
2 |
70 |
2 |
64 |
204 |
Povijest |
2 |
70 |
|
|
|
|
70 |
Vjeronauk/ etika |
1 |
35 |
1 |
35 |
1 |
32 |
102 |
TZK |
1 |
35 |
1 |
35 |
1 |
32 |
102 |
Politika i gospodarstvo |
|
|
2 |
70 |
|
|
70 |
UKUPNO |
9 |
315 |
9 |
315 |
7 |
224 |
854 |
B) STRUČNO TEORIJSKI DIO S IZBORNOM NASTAVOM
|
|||||||
Naziv predmeta |
Broj sati |
UKUPNO |
|||||
1. razred |
2. razred |
3.razred |
|||||
Tjedno |
Godišnje |
Tjedno |
Godišnje |
Tjedno |
Godišnje |
||
Matematika u struci |
2 |
70 |
1 |
35 |
1 |
32 |
137 |
Tehnologija zanimanja (239 sati) -Osnovi higijene
-Kemija
-Poznavanje robe i prehrana
-Biologija i ekologija |
1/2 |
15 |
|
|
|
|
15 |
1/2 |
15 |
|
|
|
|
15 |
|
1 |
40 |
2 |
70 |
2 |
64 |
174 |
|
|
|
1 |
35 |
|
|
35 |
|
Enologija s gastronomijom |
|
|
1 |
35 |
|
|
35 |
Kulturno povijesna baština |
|
|
|
|
1 |
32 |
32 |
Vođenje i organizacija kuhinje |
|
|
|
|
1 |
32 |
32 |
Marketing u turizmu |
|
|
|
|
2 |
64 |
64 |
Francuski jezik
|
1 |
35 |
1 |
35 |
1 |
32 |
102 |
Izborna nastava -TZK |
1 |
35 |
1 |
35 |
1
|
32
|
102
|
UKUPNO |
6 |
210 |
7 |
245 |
10,5 |
336 |
791 |
C) PRAKTIČNI DIO (35 tjedana u školi, 40 tjedana u ugostiteljskom objektu)
|
||||
Nastavni predmet |
1.razred |
2.razred |
3.razred |
Ukupni broj sati |
godišnje |
godišnje |
godišnje |
||
PRAKTIČNA NASTAVA I VJEŽBE U ŠKOLI: -Kuharstvo s vježbama
-Bonton
-Ugostiteljsko posluživanje
-Osnove računalstva |
220 |
240 |
160 |
620 |
35 |
|
|
35 |
|
35 |
35 |
|
70 |
|
70 |
|
|
70 |
|
UKUPNO |
360 |
275 |
160 |
795 |
PRAKTIČNA NASTAVA U UGOSTITELJSKOM OBJEKTU: (Nastavna godina 40 tjedana) |
540 |
625 |
640 |
1805 |
UKUPNO |
900 |
900 |
800 |
2600 |